Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş muamelei bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

 Fonksiyonel evetğu kadar süsleyici tasarımlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine şayeste olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile kebir binalarda olması kişilerin hayat kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

ürkü pas sebebiyle dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya gerçek ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu makaslamakmızda;

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde örgülması gereken ve imalatta selim şekilde ortaya çıdem üründe kusur strüktürlmaması gereken bir maslahatlemdir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve özen standardını arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir sorune ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en Yangın Kapısı yüksek kalite ve en yönlü bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Her yangın merdiveninin her iki yerında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page